maanantai 3. lokakuuta 2011

syksyn haavehankinnat

Noniin huomenta vain!

Nyt päätin sitten heittää näytille syksyn haavehankinnat, kun tässä aamulla on nyt näin paljon aikaa :) Perjaatteessa mun pitäisi kyllä lukea ranskaa ja tehä vielä vähän läksyjä tälle päivälle, mutta jääköön se sitten tuonemmaks. Tuon alla olevan kollaasin olen itseasiassa tehnyt jo parisen viikkoa takaperin, mutta lisäilin pari juttua vielä äsken.


Noniin, siinä oisi. Tuohon ginan takkiin ihastuin heti, tuli semmonen fiilis että pakko saada :) Nuo lapasetkin vei aika äkkiä sydämen, nuo muut on sitten semmoisia.. perusjuttuja. Luultavammin nuo konjakinruskeat kengät ei näytä mun jalassa hyvälle, mutta ne on tosi nätit kyllä. Sama juttu ton nahkahameen kanssa, oon ihan varma että näyttää hirveelle :D

Sitten vähän päivän kamppeitta. Päällä oli tommonen musta Espiritin villahame, jonka vasta vähän aikaa sitten kaivoin kaapista ulos. Ostin sen aikoinaan Ruotsista, oisko maksanu 30€. Hameen kaveriks pääty Sisters&Brothersilta ostettu 60€ ihanaihana keltaruskearuutupaita, joka on kyllä rasittavan tiukka varsinkin olkapäistä. En tietenkään vaatteita valitessa katsonut ulos, ja tietysti siellä satoi aivan kaatamalla, mutta onneksi pääsin kyydillä kouluun! Moni kauhisteli kyllä, että miten mä tarkenin ihan nailonsukkiksilla ja hameella.

Kuten tuosta ylläolevasta kuvasta voikin huomata, jouduin lakkaamaan kynnet uudelleen, kun eilinen lakka + tarrat olivat jo lohkeilleet ja menneet ihme paakkuihin :( noh, aamulla laittelin sitten tuota nättiä kahvinruskeaa, Mocha Feveriä. Oikein kivasti levittyvää ja nyt sitten nämä lakat pysyivätkin. Olin suunnitellut lähteväni tallille, mutta kaatosade piinaa edelleen, joten tyydyn istumaan kotona. Ehkä vois nytten jotain koulutehtäviäkin tehdä... Luultavasti en kuitenkaan jaksa, vaan päädyn eka oleilemaan koneella ja jumitun sitten ruuan kanssa telkkarin ääneen.Sain muuten äsken luettua äidinkielestä annetun kirjan Poika raidallisessa pyjamassa, olipas jotenkin tosi surullinen, melkein alkoi itkettää. Kirja kertoo siis natsisaksasta, kuten kai aiemmassa postauksessa selitnkin. Noh, mutta ens kerralla sitten vähän heppapainotteisempaa postausta :) hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti