keskiviikko 5. lokakuuta 2011

ei jaksa keksiä otsikkoa...

Nyt tulikin sitten ensimmäinen postaukseton päivän. Olin kyllä eilenkin suunnitellut kirjoittavani jotain pientä, mutta se jäi sitten vähän kun lähdinkin Selloon tsekkailemaan syksyn uutuuksia. Eipä sieltä mitään oikeastaan löytynyt, yksi kirja vain tarttui mukaan. Tänään oli sitten varsin tylsä päivä koulussa, mutta onneksi kaksi ensimmäistä tuntia meni seiskojen ryhmäytymiseen - olen meinaan tukioppilas.Tänään sitten pitkästä aikaa tallille, kun alkuviikosta ei Pearlyn rokotusten takia voinut mennä ratsastamaan. Ajattelin ehkä vähän hypätä ja treenailla vähän kaikkea, ensi viikon viikonloppuna ois luvassa Perniön Ponitallin viikonloppuleiri ja sen jälkeen lähden Ponimaahan viideksi päiväksi! Tänään en saanut mitään esittelemisen arvoista päälle, mutta eilen hihhuloin tälläisissä kamppeissa:


hame & paita Monki, allaoleva musta toppi JC, legginssit Gina Tricot ja pinkit tennarit Converese.





Jottei postaus jäisi nyt niin kauheen tyhjäksi heittelin jotain ottamiani kuvia (: Ainiin luen parhaillaan Anne Frankin päiväkirjaa. Se on osoittanut aika tylsäksi mutta kivan pohdinnalliseksi. Jotenkin huíkean tuntuista että Anne Frank on ihan oikeasti kirjoittanut sen ja että kaikki tapahtumat ovat totta! Karmeaa aikaa tuo toinen maailmansota..

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi sulla! :> Ja oot iha tajuttoman hyvä kuvaamaan ;) Lukijaksi on kyllä pakko alkaa. Mikäli kiinnostaa, käy toki lukemassa mun uutta blogia:

    www.tatti-sankari.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. no voi kiitos! käynkin heti lukemassa tuon sun blogin :)

    VastaaPoista