sunnuntai 2. lokakuuta 2011

nails, nails

Tämä päivä onkin mennyt sitten pääasiassa bussissa istumisessa - matkasin isäni luota takaisin kotiin. Luin yhen kirjan loppuun ja jatkoin äidinkielestä määrättyä opusta, natsisaksasta kertovaa Poika raidallisessa pyjamassa. Ai että kun tahtoisin nähä sen leffan.. pakko vuokrata pian! Kävin ennen kotiin tuloa kaupassa, ja mukaani tarttui sitten seuraavanlainen kolmikko:


Oikealta vasemmalle: Lumene Natural Code Live it up, Rimmel London Mocha Fever ja Lumene Natural Code Party on


Käyttöön pääsi tuo ihana liila, vaikkakin pohdin kauan että minkä nyt niihin kynsiin isken. Kuvasin vidoen lakkailusta, mutten kyllä nyt millään jaksa ladata sitä, sauna kutsuu ja niin edespäin. Joten, lyhyesti nyt vaan että tämmöset tuli:



Vähän meni pari kynttä pieleen jne, kun en noitten tarrojen (Seppälästä 1,99€) kanssa jaksanut sen enempää vääntää. Näytääpäs noi kynnet muuten lyhyille! Pikkurillissä ja nimettömässä on meinaan ihan kiitettävän pitkät kynnet, oon ylpee itestäni kun oon saanu kasvatettua :)

Mutta tässä kaikki tällä kertaa, en ehdi niitä syksyn haavehankintoja tänäänkään laittamaan! Hyi minua. Tilasin aiemmin päivällä Konaid kynsilaattoja ja pari lakkaa, strassitimantteja unohtamatta. Hihih, nyt sitten pakettia odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti